TanTastic

Întrebări Frecvente

CUM MĂ PREGATESC INAINTE DE EXPUNEREA LA SOLAR?

1. Exfoliază-ți pielea: Cu o zi înainte de expunere, exfoliază-ți pielea pentru a îndepărta celulele moarte și a obține o bronzare uniformă. Poți folosi un scrub corporal sau o perie de exfoliere.

2.Pentru inceput recomandăm ședința minimă de 5 minute,apoi vom crește treptat cu un minut sau doua de la o sedinta la alta(in funcție de piele).

3.Pauza intre ședințe va fi de 2 zile,iar in cazul in care pielea se inroseste vom astepta pana isi va reveni in totalitate.

4.Hidratează-te în timpul expunerii: Asigură-te că folosesti produse speciale destinate solarului în timpul expunerii la solar pentru a preveni deshidratarea si uscarea pielii.

5.Aplică loțiune hidratanta după solar si consumă cât mai multe lichide.

6.De ce ar trebui sa folosesc crema? 

Folosirea cremelor de bronzare reprezinta o parte esentiala a bronzarii eficiente si sanatoase. Cosmeticele corect selectate nu numai ca asigura un efect mai rapid si natural, dar ne si protejeaza pielea de conditiile extreme care predomina in solar.

  • Scopul principal al produsului este hidratarea si protejarea adecvata a pielii.
  • Utilizarea produselor speciale va ofera posibilitatea de a scurta timpul de expunere chiar si cu 30%. 
  • Cosmeticele profesionale contin ingrediente active care asigura o productie mai mare de pigmenti in pielea noastra si astfel maximizeaza procesul de bronzare.
  • Protejează pielea de iritare, roseata si permit mentinerea hidratarii si elasticitatii adecvate a pielii.
  • In solar trebuie sa folositi doar produse profesionale dedicate. Nu pot fi folosite cosmetice cu filtre UV pentru ca doriti sa accelerati procesul de bronzare. Nu pot fi folosite cremele cu filtre UV pentru ca doriti sa accelerati procesul de bronzare.

Care este diferenta dintre ele? Diferenta este cantitatea de accelerator si autobronzat(in cazul in care are).Cu cat creste pretul cu atat creste cantitatea substantelor active si calitatea.Se recomanda testarea tuturor cremelor pentru a afla exact ce tip de crema ni se va potrivi cel mai bine pielii noastre.

FOLOSIREA ULEIURILOR DE CORP, DE PLAJĂ, MĂSLINE, COCOS, ESTE STRICT INTERZISĂ ÎN SALOANELE TANTASTIC!

De ce?

  • curățarea uleiului este dificilă și necesită peste 15 minute igienizarea aparatului
  • timpul de așteptare la solar se decalează și devine mult mai mare
  • produce daune la aparatele de bronzat,iar aici este vorba despre placă acrilică care se distruge foarte ușor
  • bronzul la solar este diferit față de bronzul la soare, ceea ce indica faptul ca uleiul nu are nici un efect deoarece in comparatie cu cremele speciale de solar acestea nu conțin accelerator sau autobronzat (sau ambele), produse speciale pentru hidratare care se absorb în timpul ședinței de bronzare și multe alte ingrediente benefice.

În momentul în care achiziționați produse din mediul online, asigurați-vă că sunt destinate și omologate 100% doar SOLARULUI.

În cazul în care clientul ignoră această regulă care este menționată inclusiv în cabină de bronz, ne rezervăm dreptul de selectare a clienților. Dacă vă doriți o hidratare corectă în timpul ședinței de bronzare, Tantastic Studio dispune de o gamă largă de loțiuni speciale care oferă pielii tale îngrijirea necesară!