TanTastic

Aparatele de bronzare TanTastic

Pentru că TanTastic caută să creeze o relație bazată pe încredere cu cu cei care ne calcă pragul, aici găsiți aparatele cu care lucrăm și totodată certificatele de conformitate emise de MegaSun Kbl și aprobate la nivelul Uniunii Europene care corespund tuturor cerințelor asigurand siguranța si sănătatea pielii.

Megasun P9 S By Porsche Design

 

Noul aparat MegaSun P9 Extrasun By Porsche Design se identifică în primul rând prin tehnologia impresionantă care pune accentul pe un bronz sănătos datorită radiatiilor UV scăzute!☀️

Proiectarea solarului pe urmele iconicului Porsche 911. Tehnologie impresionantă și design uluitor în simbioză perfectă.Cu seria P9, KBL prezintă o primă lume în colaborare strânsă cu Studio F. A. Porsche care stabilește noi standarde de proiectare pentru aparatele de bronzat. 

P9 combină un design unic cu performanțe tehnice deosebite și inovație care are ca misiune satisfacerea oricărui client

Pe lângă asta, ceea ce il mai face diferit sunt:

  • 140 Leduri UVA albastre care garantează o pigmentare dozată optim pentru față și decolteu
  • 3 Lămpi speciale UVB sunt cele de culoarea galbenă care formează pigmenți de culoare și Vitamina D 
  • 56 BeautyLeds sunt boosterele roșii care stimulează colagenul,astfel prevenind îmbătrânirea prematură a pielii asigurând aportul de oxigen in piele.

Megasun 8000 Hybrid sun

 

Un solar pentru cele mai mari cerințe. Seria megaSun 8000 strălucește la exterior și folosește cea mai recentă tehnologie în interior. Combină beneficiile diferitelor variante spectrale, constând din tuburi moderne și un controler inteligent conectat la sistemul de control inteligent. Imită lumina naturală a soarelui cu toate efectele sale asupra corpului și minții — de la tradițional/subtil la Caraibe/intensiv. Seventy HyperRed Beauty Boosters reglează conținutul de umiditate al pielii și stimulează formarea naturală de colagen – agentul anti-îmbătrânire numărul unu. Rezultatul: Ridurile dispar și pielea devine mai fermă și proaspătă tinerească.

 

Dotări : ventilație față – corp, AquaCool (breeze), aroma, wellnessColor (sistem de relaxare – culoare verde), legTanner (sistem pentru bronzarea picioarelor), musicVibration, airCon (aer condiționat), easy care (analizor de pigment al pielii), CPI (tuburile funcționează la capacitate maximă, eficiența crește cu 10%), shouder tan (sistem special pentru bronzarea umerilor), mp3 sound-box.

Megasun 7900

 

Dotări : – Evo System pentru un bronz facial uniform, neoane P2 pentru pigmentare, ACS – Regalare automată a ventilației, Four Seasons(schimbare culori aparat), comandă vocală, Music Vibration + Mp3. preselecție bronzare, X-tra Tan 2x250W

Megasun Tower Space 3000

 

Dotări : Body cooler, evacuation system, acs (sistem ce reduce reduce zgomotul produs de ventilație în funcție de nivelul zgomotului din încăpere)

Mp3 & MegaVoice (sistem audio cu pregătire mp3 & ghid vocal pentru instrucțiuni de utilizare a aparatului)

MegaSun Tower Pure Energy 5.0

 

Noul Megasun Tower pureEnergy 5.0 ofera o combinatie de caracteristici fără precedent și exclusive.

Elemente de design sunt de neegalat, precum plafonul acrilic transparent, care luminează interiorul aparatului de bronzat, cu ornamente grafice care creeaza o atmosfera extraordinară.

Cel mai sofisticat sistem de control pentru un solar vertical și aranjamentul ergonomic al manerelor din interior face ca statul în picioare în timpul bronzarii sa fie confortabil și să ofere un bronz de jur împrejur.

Este dotat full option:

ACS-tehnologie inteligentă de control a intensității ventilației în funcție de temperatura și zgomot.

AQUA COOL este briza care te va răcori plăcut și fin?

AROMATHERAPHY te va relaxa printr-un miros accentuat de vanilie

Poți asculta muzica pe care o dorești deoarece are funcția de conectare directă a telefonului cu solarul prin Bluetooth ⏩

VENTILARE reglabila în toate zonele corpului

Din punct de vedere medical, are noua tehnologie de fixarea vitaminei D3 in corp

LĂMPI speciale de umeri

JUST TANTASTIC STUDIO! 

MegaSun Tower Thunder Hybrid

 

Oferă o combinatie de caracteristici fara precedent si exclusive.

4 în 1 pentru piele:
UVB pentru producerea de melanină și vitamina D
UVA pentru a obține o
lumină albastră deschisă , directă, intensă și atractivă, pentru
lumina colagenului roșu și pielii fără cusur, pentru a obține un efect revigorant și liniștitor pentru piele

Elemente de design sunt de neegalat.

Cel mai sofisticat sistem de control pentru un solar vertical și aranjamentul ergonomic al manerelor din interior face ca statul in picioare in timpul bronzarii sa fie comfortabil si sa ofere un bronz de jur imprejur.

Megasun 7900 Alpha Deluxe

 

În segmentul premium, impresionați noua serie alfa deluxe de la megaSun într-un design elegant, combinat cu elemente puternice și performanțe remarcabile. În mod corespunzător stilului individual al studioului de bronzare, MegaSun 7900 alpha deluxe captivează prin designul său cromos prețios, care se potrivește perfect reflecțiilor de lumină ale colorMotion. Pe de altă parte, se pare într-un design sportiv și modern, mulțumită omologului de carbon mat. PreSelecția de afișare, ușor de utilizat, pe partea exterioară a baldachinului solar, oferă posibilitatea alegerii unei setări individuale înainte de fiecare sesiune de bronzare. Inteligentul sistem de bronzare intelliSun se potrivește perfect cerințelor și dorințelor ridicate ale clienților. Atât de simplu este bronzarea în zilele noastre!

Cele șase lămpi extraSunlight, care sunt conectate la solarul megaSun7900 alpha deluxe, oferă EXTRA de UVB. Un bronz perfect, efecte esențiale bio-pozitive cauzate de hormonul soarelui Vitamina D, producția și sentimentul sigur de bronzare a pielii sunt incluse. 40 frumusețe puternicăBooster aduce o creștere a hidratării, precum și revitalizarea, relaxarea și detoxifierea pielii. Pielea matasoasă este garantată. Doriți să aveți Bluetooth? Nici o problema. Doar un singur clic, conexiunea va fi gata și veți putea asculta muzică proprie din telefonul smartphone. Simte ritmul!

Luxura X10

 

Luxura X10 este in mod clar produsul cel mai sofisticat din gama de solare Luxura. Combinatie dintre un design cool si eficienta,ofera o experienta extraordinara de bronzare.Dotat cu toate opțiunile,acesta reușește cu ușurință sa satisfacă dorințele clientelor în materie de bronz.

Caracteristici de lux, cel mai înalt confort, mult spațiu și un rezultat excelent de bronzare,Luxura X10 vine dotat cu: 52 de tuburi care stimulează colagenul si 4 bronzante facial asigura un bronz uniform, auriu si de durată!

Luxura V7 Glamour Edition

 

Luxura Glamour Edition V7, unul dintre sofisticatele aparate din gama celor verticale.Cabina este dotata cu lumini ambientale, cu o ventilație puternica, briza răcoroasă și un sistem cu vibromasaj, care îți permite să te relaxezi, după o zi de stat în picioare, la muncă, eventual pe tocuri.

 

Megasun 7800

 

Noul aparat MegaSun 7800 este cea mai performantă combinație de pureSunlight și smartSunlight pentru un rezultat de bronzare deosebit de satisfăcător. În frunte, cincizeci de tuburi asigură mai multă performanță și șaptezeci de HyperRed Beauty Boosters un impuls de prospețime pentru față, decolteu și picioare.

 

Întregul concept este completat de numeroase caracteristici de confort și Sistemul de control inteligent, care nu lasă nimic de dorit nici pentru cei mai pretențiosi clienți.

Megasun Cadillac

 

Dotări Ventilație față și corp, CPI (tuburile funcționează la capacitate maximă, prelungește viața tuburilor cu 40%, iar eficiența crește cu 10%), acs (sistem de relaxare – culoare albastru, roșu), megaVoice (ghid vocal pentru instrucțiuni de utilizare a aparatului), shoulder tan (sistem special pentru bronzarea umerilor), pure air (filtre speciale pentru aer), mp3 sound-box

Putere lămpi: față 4 x 600 W, corp 54 x 160 W
Sisteme opționale:
aquaCool (breeze), aroma, wellnessColor (sistem de relaxare – culoare verde), legTanner (sistem pentru bronzarea picioarelor), musicVibration, airCon (aer condiționat), easy care (analizor de pigment al pielii).

Megasun T200

 

Dotări : Vibrotan

Sound Packet (sistem audio cu pregătire mp3, ghid vocal și subwoofer)

Aqua Cool (breeze)

Easy Care – Analizor de pigment al pielii.

CPI – tehnologie ce reduce consumul de energie cu 30% și mărește durata de funcționare a tuburilor.

Certificate de conformitate aprobate la nivelul Uniunii Europene