TanTastic

Despre noi

CAUȚI UN LOC ÎN CARE SĂ OBȚII UN BRONZ UNIC, UNIFORM, RAPID, DAR, ÎN ACELAȘI TIMP SĂNĂTOS?

Cu o experienta de 13 ani in domeniu, Tantastic Studio a reușit să se diferențieze in Romania prin oferirea serviciilor de înaltă calitate si inlocuirea in mare parte a aparatelor cu echipamente de ultima generație,minim invazive datorita noilor tehnologii pe baza de leduri si boostere care stimuleaza colagenul,asigurând aportul de oxigen din piele,a vitaminei D care joaca un rol important in viata noastră și prevenirea prematură a pielii.Ledurile Sunsphere Pro amplasate la nivelul fetei si al decolteului sunt extrem de delicate cu pielea sensibilă si au dovedit performante extraordinare in ceea ce priveste calitatea bronzului si a pielii.Noua linie de aparate prezente in locatiile noastre detin certificate emise de KBL MegaSun si aprobate la nivel de Uniunea Europeana care asigură calitatea si sănatatea.

O bronzare perfecta poate oferi pielii tale o strălucire sănătoasă, o pretiozitate aparte și imperfecțiunile sunt mai puțin vizibile.

Dar nu este vorba doar despre aspectul estetic. Folosirea unui aparat de bronzat poate fi benefică și pentru sănătatea pielii tale. Procesul de utilizare a aparatului declanșează producția de vitamina D, care este esențială pentru sănătatea oaselor și a sistemului imunitar. Expunerea la lumina solară stimulează producția de serotonină, hormonul fericirii, ceea ce poate avea un efect pozitiv asupra stării de spirit și a nivelului de energie. 


În saloanele Tantastic, înțelegem importanța îngrijirii clienților noștri și asigurarea unei experiențe cât mai complete, motiv pentru care avem o echipă dedicată și instruita gata să ofere o îngrijire de calitate superioară fiecărui client in parte.

Deasemenea, am pus accent deosebit pe igienă și siguranță, asigurându-ne că toate echipamentele sunt curate și dezinfectate în mod regulat dupa fiecare client.

Daca iti dorești o experiență unică de wellness, de relaxare și plăcere, stimulatoare pentru trup, minte și suflet,te așteptăm in oricare din cele 25 de locații din Bucuresti si din tara,locul unde cu siguranță te poți bucura de momentele de răsfăț pe care le meriți.

Prioritatea noastră este ca tu să îți menții aspectul plăcut indiferent de anotimp și să te bucuri de un bronz sănătos și rapid în orice perioadă a anului.

CERTIFICARE

Este prima linie de aparate de bronzat care primește un certificat de garantare al calității în Europa.

ULTIMĂ GENERAȚIE

Solariile de ultimă generație sunt de joasă presiune și pot fi găsite în toată Europa. precum și în SUA.

PATRU ANOTIMPURI

Simțiți culorile celor patru anotimpuri ale anului, căldura și lumina lor pe propria dumneavoastră piele.

BRONZ UNIC

Un loc în care să obții un bronz unic, uniform, rapid, dar și sănătos.